1η μέρα Σάββατο: Παλλήνη – Κυλλήνη – Πόρος – Αργοστόλι
Συγκέντρωση και αναχώρηση 07:00 π.μ. Μετά την απαραίτητη στάση για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στη Κυλλήνη όπου επιβιβαζόμαστε στο καράβι της γραμμής (12.30 FIOR DI LEVANTE). Άφιξη στο λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς και χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Άμεση αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, μπάνιο, ψώνια, δείπνο και για όσους το επιθυμούν μια σύντομη βόλτα, με το πλοίο της γραμμής, στο Ληξούρι. Στην συνέχεια άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Κυριακή: Σπήλαιο Δρογκαράτης – Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης – Αγία Ευφημία – Φισκάρδο
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το καταπληκτικό σπήλαιο Δρογκαράτης. Θεωρείται από τα καλύτερα σπήλαια στην Ελλάδα και είναι το μοναδικό με τόσο μεγάλη αίθουσα και από τα καταλληλότερα για σπηλαιοθεραπεία. Στη συνέχεια θα πάμε στο σπήλαιο των Νυμφών ή λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης, όπου θα κάνουμε βαρκάδα σε όμορφα νερά με μεταβαλλόμενες αποχρώσεις του μπλε, μελί τοιχώματα και αμέτρητους σταλακτίτες. Στην Αγία Ευφημία θα πάμε για μπάνιο και γεύμα. Αφού περάσουμε την ξακουστή παραλία Μύρτος, προχωρούμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. Θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Δευτέρα: Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου – Συνεταιρισμός κρασιού Ρομπόλα – Πόρος – Κυλλήνη – Παλλήνη
Πρωινό, παίρνουμε τα πράγματά μας και αφού περάσουμε το κάστρο του Αγίου Γεωργίου, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Προσκύνημα στο Ιερό Λείψανο και επόμενος σταθμός ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε το φημισμένο ΠΟΠ κρασί Ρομπόλα. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο προς το λιμάνι όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και επιβίβαση στο πλοίο της επιστροφής (FIOR DI LEVANTE 15.00). Άφιξη στην Κυλλήνη και μετά τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε στην Παλλήνη.

Τιμή συμμετοχής: 146€
Επιβάρυνση μονόκλινου: 40€
Στην τιμή περιλαμβάνεται:
– η μετάβαση και οι εκδρομές με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν,
– τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Κεφαλονιά και Κεφαλονιά – Κυλλήνη
– η διαμονή για δύο νύκτες σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο IONIS HOTEL 3* ή APOLLON PALACE 3* με πρωινό,
– Ασφάλεια
– ΦΠΑ.
Δεν περιλαμβάνονται:
– είσοδοι σε μουσεία, σπήλαια, αρχαιολογικούς χώρους,
-ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
– o Δημοτικός Τουριστικός φόρος 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
– και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεσή του.

 
Share this page